Selecteer een pagina

Justin Cobb gaat Heather(zijn vrouw, de directeur van het kinderdagverblijf) ophalen van haar werk, maar ze komt niet. Hij gaat naar binnen en hoort dat Mandy is ontvoerd(een meisje van het kinderdagverblijf).
Dus Hugo(vriend van Justin) helpt hun om haar te vinden.
De volgende dag zijn er drie kinderen niet opkomen dagen op het kinderdagverblijf dat zijn de Scarpellis, de Hoffmans en Ripley.
Hugo gaat bij ze langs als volksteller om te kijken of hij Mandy ziet.
Maar Justin vond dat hij wat moest doen, dus hij ging met Mrs. Grasso (hun huisbaas) langs de huizen. Ze gaan naar de Hoffmans en als ze aankloppen horen ze er mensen lopen, maar als ze aangeklopt hebben zijn ze allemaal stil en ze doen niet open.
De Scarpellis waren ook niet thuis, ze waren zelfs helemaal weg met hun spullen zonder het tegen de huisbaas te vertellen.
Justin wil het tegen Heather gaan vertellen, maar dan ziet hij Nellie (een nieuwe werknemer van het kinderdagverblijf) die de boodschappen laat vallen en gaat huilen.
Justin vraagt wat er is en dan zegt ze dat ze Mandy zag in een rode truck.
Hij gaat ze rode auto achterna, maar hij raakt ze kwijt.
Hij gaat zoeken bij garages, maar ziet niks. Als hij wilt weggaan word hij gepakt door Mack (een bendelid van Mr. Hoffman. Hij word vastgebonden in een garage, waar hij allemaal spullen ziet zoals een magnetron en een sneeuwscooter (gestolen).
Mack komt om Justin te voeren, maar het lukt hem niet, dus dan doet Mrs. Hoffman het en die vertelt dat Mandy daar komt omdat ze kwam spelen, maar toen ze Mandy terug wou brengen zag ze allemaal politieagenten, dus ze ging weer weg omdat ze niet wou ondervraagt worden.
Mandy komt bij Justin en Justin vraagt of zij hem wilt losmaken, maar dat doet ze niet omdat het touw van Mr. Hoffman is.
Dan ziet Justin een stukje scherp metaal en vraagt of ze het wilt pakken omdat het van hem is. Zo wilt hij zichzelf losmaken.
Dan vraagt hij of ze kan schijven en het wilt laten zien, dus Justin vraagt of ze op de stoffige auto een H wilt schrijven (zo door tot er Hoffman staat) dat doet ze.
In de bende van Mr. Hoffman willen er 2 mensen weg, omdat ze niks te maken willen hebben met moord en ontvoering.
Na een tijdje zit Justin in een kofferbak van een auto en hij probeert zichzelf los te maken met het stukje metaal die hij in zijn mouw had gestopt. Ze stoppen naast een rivier en de achterbak gaat open. Justin valt Mack aan.

De Scarpellis zijn weg omdat de man Luigi illegaal in het land is.
Hugo had de rode truck met Hoffman erop gezien.

Justin heeft Mack vastgebonden en dan komt Mr. Hoffman eraan in een auto en hij wilt Justin aanrijden. Justin gaat door een hek en verstopt in een warenhuis.
Justin verstopt zichzelf in een krat omdat er heel veel kratten zijn.
Mack probeert hem te vinden door alle kratten op te tillen maar dat duurt te lang dus hij zet ze allemaal in de fik.
Justin ontsnapt via een zij ingang voor vrachtwagens en pakt een oude fiets en gaat naar de main street omdat hij denkt dat hij daar Mr. Hoffman tegenkomt.
Ondertussen gaan Heather en Mr. Tate met een auto naar de Hoffmans. Daar zien ze Mandy. Mr. Hoffman komt er aan en word boos op zijn vrouw, omdat hij tegen haar had gezegd niemand binnen te laten.
Na een tijdje komt Mack daar binnen met een pistool en zegt dat niemand weg mag.
Justin zegt alles tegen een politieagent maar die gelooft hem niet dus hij gaat er met Hugo en Nellie naartoe.
Justin ziet iedereen en hij maakt een plan.
Nellie klopt aan en dan gooien Justin en Hugo de ruit in en vallen ze aan.
Hugo duwt Mr. Hoffman tegen de muur en dan wilt Mack Justin doodschieten, maar dan slaat Mr. Tate Mack met een stoel tegen zijn hoofd.
Mr. Hoffman houdt een pistool tegen Hugo maar na een tijdje haalt hij hem weg omdat Heather hem overhaalt.
Dan komt de politie en Mack word opgepakt.
Hugo komt bij Justin op zijn werk en vraagt of hij zijn auto mag lenen omdat een neef van Nellie een baan voor hem heeft en dat mag.
Dan word Justin gebeld dat Heather gaat bevallen.
Hij kan er niet heen omdat hij Hugo zijn auto heeft geleend.
Dus hij mag een auto van zijn baas lenen (een zwarte Jaguar natuurlijk) en hij rijdt naar het ziekenhuis.
Het kind is een meisje en ze heet Sarah.
De Scarpellis brengen hun kind weer terug naar het kinderdagverblijf omdat Luigi gaat trouwen. Mrs. en Mr. Tate zijn weer bij elkaar.